Rólunk

Bemutatkozás

Az AluBEST Constructions Kft. a mai napig 100 %-os magyar magántulajdonú családi vállalkozás. Cégünk dolgozói több éves tapasztalattal rendelkezve foglalkoznak alumínium nyílászáró szerkezetek, tervezésével, gyártásával, szerelésével. Fő tevékenységünk az alumínium ajtók, ablakok, portálok, függönyfalak, télikertek, pergola és egyéb alumínium rendszerek gyártása, szerelése. Továbbá mindezek ismertében vállalunk bérgyártását egyéb rendszerekből is. A típus és az egyedi szerkezetek kivitelezését az épületre adoptálva vállaljuk. Így változatos, az épület stílusához illeszkedő, kialakítást érhetünk el. Termékeink a megbízható belga rendszer Aliplast hőhidas és hőhidmentes profiljaiból készülnek.

Társaságunk fő profilja az alumínium nyílászárók gyártásán felül az ehhez kapcsolódó szolgáltatások (tervezés, felmérés, kiszállítás, beépítés, garanciakezelés) nyújtása. A nyílászárók piacán fellelhető óriási kínálatban elkötelezetten szeretnénk erősíteni a kiváló minőség nyílászárókat gyártók táborát. Ezért alapelvünk, hogy mindenki számára elérhető, kiváló minőség termékpalettánkkal, megbízható, humánus, ügyfélbarát magatartásainkkal kiemelkedő, szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink részére.

Megbízható, képzett szakemberek összehangolt munkájával garantáljuk az igényes, műszakilag és minőségileg is kiemelkedő szint, határidőre történő teljesítést. A dolgozók kiváló és korszer munkakörülmények között végzik munkájukat, melyet a biztos beszállítói háttér nagymértékben segít. Az állandósult létszám és az alacsony munkaerő, fluktuáció szintén a biztos háttér jele. Naprakész ismereteinkre támaszkodva a legkorszerűbb technológiai megoldásokat alkalmazzuk.

Forgalmunk egy részét, viszonteladói partnereink generálják. Számuk szintén növekedő, tendenciát mutat. Cégünk további fejlődésére reális garanciát jelent, hogy a nyugat kapujában, Sopronban a hazai piac mellett az export is jelentős.

Céljaink kivitelezését elősegíti:

– a termékek magas műszaki minősége és ismertsége;

– magas szint ügyfél orientált szolgáltatás;

– széleskörű és naprakész ajánlatok az egyéni megoldások terén is;

– modern gyártás technológia;

– hatékony kiszállítás;

– technikai segítségnyújtás és tanácsadás;

– magas fokú beszállítói támogatottság.

Reméljük weboldalunk is segítségére lesz a nyílászárók széles választékában való kiigazodásban, és a közeljövőben Önt is megrendelőink közt köszönthetjük. Nyitottak vagyunk egyéni elképzelések megvalósítására. Elégedett ügyfeleink köre, referenciáink száma folyamatosan bővül.

Üdvözlettel:

Csonka László

ügyvezető / tulajdonos

AluBEST Constructions Kft.

Minőségi termékek alumíniumból közvetlen a gyártótól